Smartguard er ny stor-sponsor.

Sikkerhed er vores nye stor-sponsor speciale.

Når alarmen går og vores Hjerteassistenter bliver kaldt ud til et akut hjertestop, gælder det om at have is i maven, at kunne rykke hurtigt og beholde overblikket i en situation hvor der er liv på spil. Denne slags situationer har vores nye sponsor, SmartGuard, rig erfaring med.

SmartGuards ejer, Casper Wilken, deltog på hjertestarterdagen som vi lagde hus til d. 16. oktober 2021, og ønskede derefter at deltage aktivt i kampen mod hjertestop, sammen med os hos Hjerteassistance.

SmartGuard er ny stor-sponsor og derfor har vi nu, takket være SmartGuards ejer Casper Wilken, mulighed for at udstyre yderligere 9 hjerteassistenter med mobile hjertestartere og førstehjælpsudstyr i deres biler, så de kan rykke ud og yde livreddende førstehjælp og give stød til hjertet, ved akut hjertestop.

Tak til Casper Wilkens og SmartGuard!

Læs mere om hvordan du eller din virksomhed kan blive sponsor, og støt os i kampen mod hjertestop.

smartguard er ny stor-sponsor