Roskilde Akutteam tager del i Hjerteassistance ordningen

” Jeg er stolt over, at Roskilde Akutteam bliver en del af dette projekt – og ser meget frem til det videre samarbejde!”

– Akutteamets Projeksygeplejerske, Sofie Sabine Borch Nielsen

Vi er stolte over at vi nu kan byde Roskilde Akutteam velkommen i Hjerteassistanceodningen.

Roskilde Akutteam dækker hele kommunens areal som består af 212 kvadratkilometer – fra Jyllinge Nordmark til Viby/Gadstrup. Via tilkobling til vores Hjerteassistance app, kan akutsygeplejerskerne køre til hjertestop og yde livreddende førstehjælp med deres nye hjertestartere fra Defibtech, som er placeret i akutsygeplejerskernes biler.

“I et samfundsperspektiv er det vores ønske at bidrage til den akutte indsats hos Roskilde Kommunes borgere. Jeg er stolt over, at Roskilde Akutteam bliver en del af dette projekt – og ser meget frem til det videre samarbejde!” – siger Akutteamets Projeksygeplejerske, Sofie Sabine Borch Nielsen.

Af hjertet tak, fra os hos Team Hjerteassistance 

Læs mere om hvordan du eller din virksomhed kan blive sponsor, og støt os i kampen mod hjertestop.

Roskilde Akutteam er nu del af Hjerteassistance ordningen